Budgeteffect, Sociaal-Financieel Adviseur.

Even uw financiële situatie niet op orde? Wij helpen u! Welkom, mijn naam is Wilma Roosloot, Sociaal-Financieel Adviseur. Samen met mijn team is ons werkgebied breed. Van Den-Helder, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar tot aan Zaandam en Haarlem. Iedereen die tijdelijk of structureel geld tekort komt, kan geholpen worden. Met onze ervaring en inzicht kunnen wij u garanderen dat onze begeleiding u structuur, inzicht en financiële rust geeft.

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, instellingen en gemeentes. Het vroegtijdig herkennen van financiële problemenen bij medewerkers kan veel schade voorkomen. Één van de meest voorkomende signalen is loonbeslag. Hierdoor raken werkgevers direct betrokken bij de schuldenproblematiek. Hierin kunnen wij u ontlasten. Daarnaast is preventie het uitgelezen middel om ervoor te zorgen dat de hulpvraag eerder boven tafel komt. 

Het traject levert op:

Wij doen meer dan alleen cijfermatig kijken. Wij denken mee in oplossingen en mogelijkheden voor het gehele gezin, de omgeving, gezondheid en werk. Wij zorgen voor evenwicht in méér dan alleen de financiële situatie. 

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel gerust voor een oriënterend gesprek op tel: 06-50 204 779 of stuur een email naar info@budgeteffect.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.