Budgeteffect de beste manier om uw geldzorgen op te lossen

De beste manier om uw geldzorgen op te lossen

Is het elke maand weer een gevecht om rond te komen? Heeft u schulden die u boven het hoofd groeien? Het kan echt anders! Budgeteffect begeleidt mensen met geldzorgen naar een gezonde financiële situatie. De werkgever neemt hiervoor het initiatief en vergoedt onze kosten. In overleg kijken we of een deel hiervan door u terugbetaald kan worden. Denk bijvoorbeeld aan inleveren van een stukje vakantiegeld, overwerk of bonus. Als er goede afspraken zijn gemaakt, starten we een traject waarbij wij uw budgetcoach en vertrouwenspersoon zijn.

Wat doet Budgeteffect voor u?
Wij maken de problemen kleiner dan u ze ervaart. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door u en uw gezin op alle leefgebieden te adviseren met Budgetcoaching XL. We zoeken naar mogelijkheden die u financieel meer ruimte geven en het leven leuker maken. En we spreken met u een reëel bedrag af om de schulden in te lossen met de schuldeisers. Ook bereiden we lastige gesprekken met bijvoorbeeld  gemeente, verhuurder of school met u voor.

Budgeteffect de beste manier om uw geldzorgen op te lossen

Goed om te weten over onze budgetcoaching

  • deelname is vrijwillig en kan door u worden gestopt

  • uw privacy wordt gerespecteerd

  • wij geven geen cijfers door aan uw werkgever

  • budgetcoaching is géén bewindvoering

Voelt u dat het tijd is om in actie te komen? Ga dan in gesprek met uw leidinggevende of hr-medewerker en vraag of zij/hij contact met ons opneemt.
Wij leggen dan graag uit wat wij doen en hoe we de problemen samen te lijf gaan.

evenwicht in financiële situaties

KVK-nr: 51687127
BTW-nr.: NL1852.99.672.B02

Info@budgeteffect.nl
06 – 50 204 779
(op werkdagen van 09:00 tot 17.30 uur)

2019 Budgeteffect | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer