Budgeteffect biedt deelnemers een coachtraject

Budgeteffect biedt deelnemers een coachtraject van 15 uur, onderverdeeld in drie stappen:

  1. intake
  2. onderzoek & actie
  3. nazorg

Als het nodig is, kan de nazorg worden uitgebreid met een nazorgabonnement.

Intake
De intakefase is het eerste gesprek, waarin u kennismaakt met uw budgetcoach. We bepraten uw persoonlijke situatie. Wat is uw hulpvraag en wat zijn uw wensen en doelen? Samen maken we heldere afspraken zodat u precies weet wat u van dit coachtraject mag verwachten en wat u hierin zelf moet doen. Vindt u dat het niet klikt of past de budgetcoaching niet bij uw hulpvraag? Dan nemen we afscheid van elkaar.

Onderzoek en actie
Na het intakegesprek verzamelen en ordenen we al uw papieren naar inkomen en uitgaven. In deze actiefase is er intensief contact. Heeft u schulden, dan zoeken we uit hoe deze zijn ontstaan. Door dit allemaal in kaart te brengen, wordt uw financiële situatie duidelijk. Daarnaast kijken we of het mogelijk is om toeslagen, voorzieningen en belastingteruggaaf aan te vragen. Als het nodig is, werken we met schuldeisers aan een oplossing van uw betalingsachterstanden. We zetten met u een thuisadministratie op en leveren handige  maandoverzichten aan. Kortom, u leert op een evenwichtige manier om te gaan met financiële zaken.

Budgeteffect coach deelnemers met schulden

Nazorg
Op het moment dat alles op de rit is, bouwen we het contact in het traject af. Door bewustwording, aanleren van nieuwe inzichten en het toepassen hiervan hebben we de basis gelegd voor een gezonde financiële situatie. We hoeven elkaar dan ook steeds minder vaak te spreken en sluiten het traject uiteindelijk af met een eindgesprek.

Nazorgabonnement
Als we in de nazorgfase merken dat u toch wat extra ondersteuning nodig heeft, is een nazorgabonnement mogelijk. Dit betekent dat de budgetcoach u aan de zijlijn blijft volgen en/of één keer per kwartaal langskomt om samen te bekijken hoe het ervoor staat. Misschien moeten we het traject een beetje bijsturen om te zorgen dat u uw doelen in het vizier houdt. Deelnemers die hiervan gebruikmaken, noemen dit het zetten van de puntjes op de i, en het steuntje in de rug.

De investering bedraagt € 82,00 per uur.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit verhaal of wilt u een coachtraject bij ons starten? Breng uw werkgever of hr-functionaris met ons in contact en we bespreken graag wat we voor u persoonlijk kunnen doen.

evenwicht in financiële situaties

KVK-nr: 51687127
BTW-nr.: NL1852.99.672.B02

Info@budgeteffect.nl
06 – 50 204 779
(op werkdagen van 09:00 tot 17.30 uur)

2019 Budgeteffect | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer