Wat andere mensen vinden

Inmiddels heb ik veel gezinnen mogen helpen om hun financiële situatie te verbeteren, waarbij er vele besparingen werden gerealiseerd en zelfs met het kleinste budget gespaard kon worden. Hieronder staan enkele ervaringen van de deelnemers en werkgevers die al een beroep op mij hebben gedaan. 

klantervaringen

"Sinds ik met Budgeteffect en Wilma als budgetcoach in contact ben gekomen is er heel wat inzicht gekomen in de financiële situatie en hoe hiermee om te gaan. Door de inzichten en tips van Wilma is het mij gelukt om meer mentale rust te krijgen. Voor vragen en/of onduidelijkheden staat Wilma klaar en neemt ze ook de tijd om met jouw situatie mee te denken. 1 tip in het bijzonder - waar ik helaas ivm eigen privacy niet op kan ingaan heeft de doorslag gegeven en gelijk volledige stabiliteit gegenereerd. Ik raad Wilma bij iedereen aan vanwege haar kennis, maar daarnaast zeker ook vanwege haar menselijke omgang. Iets wat in deze tijd naar mijn inzicht teveel ontbreekt. Hartelijk dank Wilma voor de steun en toeverlaat!"  

R. R.

“Via mijn werkgever Treffer Uitzendbureau ben ik in contact gekomen met Budgeteffect. Met de reden dat ik financieel aan de grond zat, schulden en elke maand weer in het rood komen te staan. De eerste stap vond ik onwijs eng!  Maar toen kwam Wilma bij mij thuis en was ik meteen gerustgesteld! We gingen samen alles op een rijtje zetten en kijken hoe we het beste alles konden verdelen. Super blij dat ik deze stap genomen heb, want nu heb ik elke maand rust en geen geldzorgen meer!  Voor het eerst ben ik op vakantie geweest zonder dat ik in het rood kom te staan, en nog leuker schuldenvrij!  

Ik ben onwijs blij dat ik in contact ben gekomen met Wilma! En ben haar heel dankbaar voor alles wat ze voor mij gedaan heeft!” 

D.

"Het is een heerlijke, eerlijke, rechtvaardige vrouw die ons geholpen heeft om ons budget op orde te krijgen en houden. Geeft goede en simpele uitleg, hoe iets te doen of te veranderen, ze maakt je bewust van de keuze`s die je maakt. Het was een hele fijne samenwerking. Ik ben trots op hoe wij het hebben gedaan en trots op Wilma voor haar geduld met ons... Lieve Wilma hartstikke bedankt voor je hulp..." 

Co & Cathy

___________________________

“Eindelijk tijd voor leuke dingen!
Ik heb voor veel uitzendbureaus gewerkt, maar niet een was zo betrokken als Treffer. Toen ik in coronatijd mijn baan kwijtraakte, hadden ze binnen een week nieuw werk voor me! Een hele opluchting, want thuiszitten kan ik niet. De budgetcoaching door Wilma werd me ook door Treffer aangeboden. Daar had ik niet gelijk zin in, want ik had al twee keer bewindvoering gehad en dat schoot niet op.
Maar Wilma voelde direct goed. Ze trof meteen een regeling met de Belastingdienst en zat overal achteraan. We hebben met haar al onze uitgaven op de computer in aparte potjes verdeeld en dat werkt geweldig. Als mijn loon binnenkomt, verdelen we dat over de potjes en daar houden we ons strak aan. Wat we aan het eind van de maand overhouden, sparen we in een apart potje voor leuke dingen. Daarvan kunnen we dan hopelijk weer eens een keer op vakantie!
Inmiddels is de begeleiding van Wilma klaar, maar wij gaan hier natuurlijk mee door. En als er iets is, kunnen we haar altijd bellen. Mijn complimenten voor de manier waarop ze ons heeft geholpen!"

Leo & Tanja

___________________________

“Dit geeft zó veel verlichting!"
Ik had financieel niet alles goed geregeld en schulden opgebouwd. Er liep dus al een loonbeslag toen Treffer mij het aanbod deed voor budgetcoaching. Dat vond ik heel prettig, al had mijn vrouw er eerst een zwaar hoofd in. Gelukkig klikte het goed met Wilma. Ze is een leuke, spontane vrouw die zegt waar het op staat.
Wilma heeft met ons een programma opgezet zodat we altijd inzicht hebben in wat we uitgeven. Ik krijg mijn loon per week terwijl alle vaste lasten per maand worden berekend. Daar ging het vroeger vaak mis. Door met verschillende potjes te werken, hoeven we ons daarover geen zorgen meer te maken en betalen we ook onze schulden af. Mijn vrouw houdt dat allemaal netjes bij. Dat geeft heel veel rust.
We zijn dus allebei heel blij dat Treffer dit voor ons heeft geregeld. Ik werk nu vijf jaar voor hen en ik vind het echt een uitstekend bedrijf. Als het aan mij ligt, ga ik er nooit meer weg!

Peter

___________________________

"Ik wil beginnen met Wilma Roosloot, de budgetcoach met een heleboel meer!

Geldzorgen werken echt door in alles daar kan ik over meepraten. Mijn relatie stond op springen, omdat we niet eerlijk naar elkaar waren over geldzaken. De kinderen voelden de spanning aan waardoor zij op hun beurt gedrag vertoonden die echt niet door de beugel kon. Help, het laatste jaar was echt een chaos en een ramp. Via de werkgever van mijn echtgenoot, er lagen flyers op het werk hebben we contact gezocht. Slechter kon het niet worden dus een afspraak gemaakt. Binnen een week en zonder veroordelingen van de kant van Wilma zijn we aan de slag gegaan. Over de betaling aan Wilma hebben we een afspraak gemaakt met de werkgever. Hij betaald haar eerst en elke maand wordt er € 20,- ingehouden op het loon. De werkgever betaald de helft en wij de andere helft.

We hebben de post gesorteerd en gekeken wie de meest dringende schuldeisers waren en daarop actie ondernomen. Doordat wij geen inzicht en overzicht hadden waren wij het spoor bijster. Gelukkig konden we met de schuldeisers en de hulp van Wilma wel reële afspraken maken over de hoogte van de aflossing. In het verleden zei ik dan tegen de schuldeiser dat het volgende maand extra betaald zal worden of de helft. Dit was nooit haalbaar met alle gevolgen van dien. Door het maandoverzicht weten we nu wat er inkomt en nog belangrijker wat er uit gaat! Eenvoudig en overzichtelijk.

Naast de administratie heeft Wilma een luisterend oor en bied zij net dat beetje meer waardoor je weer vertouwen krijgt in de toekomst, ik voel me weer mens!Het gaat de goede kant op, nog een half jaar de schulden inlossen en daarna sparen voor een vakantie met het gezin. Ik heb weer zin in het leven, dankzij de hulp van Wilma. Wij waren bijna te laat met hulp inroepen. Ik wil iedereen die in de geldzorgen/ problemen zit echt aanraden om eens contact op te nemen met Wilma van Budgeteffect. Ik hoop dat je dan net zo veel plezier en zin krijgt in de toekomst als wij!

Wilma dank je wel voor alles!"

Petra en Wilfred, Alkmaar

___________________________

Jouw werkwijze heb ik als heel positief ervaren en ook mijn werknemer denkt daar zo over.

Het is natuurlijk fantastisch te zien dat zijn leven langzaam maar zeker weer op de
rol komt. Geen deurwaarders meer bij ons op kantoor is overigens ook heel wat waard!

Bedankt voor dit prachtige resultaat Wilma!

Met vriendelijke groet,

Co Limmen

___________________________

"Een maand geleden stond ze daar ineens op de stoep. Ik wist van haar komst, maar dat ze op deze manier voor mijn deur zou staan had ik nooit verwacht. Gedreven, enthousiast en vol passie schudden ze mij de hand met daarbij de woorden ; “Hoi ik ben Wilma, jij moet Yvonne zijn”.

Ik had de afgelopen dagen al mijn uitgaven op een rijtje gezet in de door haar opgestuurde lijst. Meteen bij het invullen kon ik mij af en toe wel voor mijn kop slaan. Gaf ik daadwerkelijk zoveel geld aan bepaalde dingen uit? Met een klein beetje plaatsvervangende schaamte overhandigde  ik mijn lijst aan Wilma. Jeetje wat ziet dat er goed uit zeg! Enigszins verbaasd keek ik haar aan. Want ik had natuurlijk mijn vooroordeel al klaar. Deze gedreven, enthousiaste en vol passie zijnde vrouw zou mij natuurlijk gaan vertellen dat het echt belachelijk was zoals ik mijn geld besteedde en hoe ik leefde. Toch??

Niets bleek minder waar. Geen veroordelend gesprek, geen rare blikken, geen commentaar. Maar overleg, advies en samen kijkend naar een oplossing. Jeetje wat een mooie nieuwe inzichten heeft dit opgeleverd. Wat een steun en de gedrevenheid die zij bezit heeft ze zeker op mij weten over te brengen. We moeten nog maar een jaartje, dan hebben we er acht jaar opzitten. Ik kan nu met recht vertellen dat het geen makkelijk jaar gaat worden, maar door de steun en betrokkenheid van Wilma wordt het misschien wel het beste jaar dat we in jaren hebben gehad!

Wilma, BEDANKT!!!" 

Yvonne en Joep, Heerhugowaard

___________________________

Een budgetcoach, heb ik dat nodig? Na de gesprekken met Wilma kan ik volmondig zeggen JA!! Zij heeft me met haar enthousiasme gewezen op de voordelen van het inzichtelijk hebben van je uitgaven en inkomsten. Wat er niet uitgaat, hoeft er ook niet in! Hoe breng je de geldstromen in kaart. En hoe je je uitgavenpatroon inzichtelijk maakt.

In deze crisistijden een absolute noodzaak. Soms is dat besef er nog niet, Wilma zorgt dat je dat helder krijgt.

Naast haar professionaliteit is Wilma een betrokken, gedreven en persoongerichte coach waarbij zij het te behalen doel altijd voor ogen houdt.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline Boots
HRM Adviseur
UWV WERKbedrijf Noord Holland Noord

"Bent u op zoek naar een resultaatgerichte budgetcoach dan adviseer ik u om met Wilma een afspraak te maken.

Zij is een zeer deskundige, diplomatieke en zeker veelzijdige coach die goed weet door te dringen tot haar cliënten en verder kijkt dan alleen het budget.
Zij geeft richting aan een veranderproces welke zeer wenselijk is bij mensen met financiële tegenslagen. Door haar ervaring, inzet en betrokkenheid wordt veel bereikt.

Wilma is een serieuze coach die haar vak goed verstaat en met passie naar haar doel toewerkt."

Alma Winkel, Heerhugowaard

____________________________

"Aan het eind van de maand vroegen wij ons altijd af hoe het toch kon dat we van onze salarissen zo weinig spaarden. Hierdoor leek het onmogelijk om onze doelen (o.a. geld apart leggen voor de studie van onze dochters, het aanpassen van onze tuin of het vervangen van meubilair) te halen en bleven dit steeds dromen. Onze spaarpolissen leverden elk jaar minder op terwijl we er veel voor betaalden! Daar kwamen we achter toen Wilma eens kritisch naar onze inkomsten en uitgaven keek. Wat betaalden we (dubbel) veel aan verschillende verzekeringen en hoe vaak haalden we geld uit de pinautomaat en pinden we vervolgens onze boodschappen? Door dit samen met Wilma uit te pluizen zijn onze ogen geopend!

We hebben met elkaar afspraken gemaakt: we halen nu wekelijks boodschappengeld en letten kritisch op wát we dan kopen, er zijn een aantal (overbodige) verzekeringen opgezegd en door dagelijks een huishoudboekje bij te houden weten we heel goed wat de financiële stand van zaken is. Daarnaast sparen we sinds een aantal maanden een fijn bedrag waardoor we altijd geld tot onze beschikking hebben. Pas als we het geld gespaard hebben, gaan we over tot het realiseren van een van onze doelen! 

We zijn erg blij met de tips, support, deskundigheid en discretie van Wilma! Mocht je hulp op dit vlak nodig hebben dan bevelen wij je haar van harte aan!"

Roelof en Elisabeth, Langedijk

_____________________________ 

"Via, via kwamen we er achter dat Wilma budgetcoach is. Wij man, vrouw en één dochtertje van twee hebben het goed maar toch komen (kwamen) we elke maand geld tekort en waar het aan lag, we konden er niet de vinger op leggen. Daardoor ontstonden er spanningen en stress, daar wilden we vanaf. En toen kwam Wilma...... Het was in het begin wel confronterend. Waar geef je het geld aan uit? We hadden geen idee.

Door een lijst in te vullen (geen leuk werkje) kwamen we erachter dat ons pingedrag en gemakzucht de grote oorzaak was van ons probleem. We hebben een plan opgezet en afspraken gemaakt. Daar hebben we ons aan gehouden, ook omdat er druk achter staat, maar de resultaten waren snel en zichtbaar, de eerste maanden hadden we geen geld tekort! En nu zijn we zelfs aan het sparen!

Doordat Wilma ons wees op de mogelijkheden (hypotheek, verzekeringen, abonnementen etc.) hebben we ook hier een winst geboekt en een besparing van 245,00 euro per maand gerealiseerd! Super!! In plaats van te kort hebben we nu over en kunnen we onze wensen, dromen nu laten uitkomen. De persoonlijke aanpak, integriteit en het vertrouwen dat Wilma ons gaf en geeft is geweldig. Daarom willen wij Wilma dan ook van harte aanbevelen! Op weg naar de toekomst zonder zorgen over geld!"

Marjan en Bas, Heerhugowaard

_____________________________

"Wij waren cynisch over het nut van een budgetcoach, het kost immers geld en wat zal het dan opleveren? Maar we waren in zo’n situatie beland dat we alles aan wilden pakken.Wilma kwam direct ter zake, en ondanks dat we schulden hadden moesten we sparen! Niet veel, maar we sparen.

Daarna hebben we een lijst ingevuld met de inkomsten en uitgaven. Aan de hand hiervan hebben we gekeken waar we op konden bezuinigen en hoeveel we konden aflossen.We zitten krap maar we zien de schulden nu teruglopen en ons spaargeld groeien. We zij gemotiveerd en zien resultaat, het valt niet altijd mee, maar we weten dat we op de juiste weg zijn.

Dankzij de kennis, steun en begrip van Wilma komen we er wel! Het tarief wat we voor Wilma betaald hebben is al dubbel en dwars terugverdiend. We weten zeker dat we zonder haar hulp niet zover waren gekomen, en wie weet in wat voor situatie we dan terecht gekomen waren. Wij zijn heel blij met haar.

Om privéredenen en schaamtegevoel (volgens Wilma nergens voor nodig) willen we onze namen niet onder deze aanbeveling zetten."

S. en A., Alkmaar

evenwicht in financiële situaties

2022 Budgeteffect | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer