Budgeteffect ervaringen van klanten en deelnemers
Budgeteffect voor werknemers met schulden

Wat andere mensen vinden

Inmiddels heb ik veel gezinnen mogen helpen om hun financiële situatie te verbeteren, waarbij er vele besparingen werden gerealiseerd en zelfs met het kleinste budget gespaard kon worden. Hieronder staan enkele ervaringen van de deelnemers en werkgevers die al een beroep op mij hebben gedaan. 

klantervaringen

"Ik wil beginnen met Wilma Roosloot, de budgetcoach met een heleboel meer!

Geldzorgen werken echt door in alles daar kan ik over meepraten. Mijn relatie stond op springen, omdat we niet eerlijk naar elkaar waren over geldzaken. De kinderen voelden de spanning aan waardoor zij op hun beurt gedrag vertoonden die echt niet door de beugel kon. Help, het laatste jaar was echt een chaos en een ramp. Via de werkgever van mijn echtgenoot, er lagen flyers op het werk hebben we contact gezocht. Slechter kon het niet worden dus een afspraak gemaakt. Binnen een week en zonder veroordelingen van de kant van Wilma zijn we aan de slag gegaan. Over de betaling aan Wilma hebben we een afspraak gemaakt met de werkgever. Hij betaald haar eerst en elke maand wordt er € 20,- ingehouden op het loon. De werkgever betaald de helft en wij de andere helft.

We hebben de post gesorteerd en gekeken wie de meest dringende schuldeisers waren en daarop actie ondernomen. Doordat wij geen inzicht en overzicht hadden waren wij het spoor bijster. Gelukkig konden we met de schuldeisers en de hulp van Wilma wel reële afspraken maken over de hoogte van de aflossing. In het verleden zei ik dan tegen de schuldeiser dat het volgende maand extra betaald zal worden of de helft. Dit was nooit haalbaar met alle gevolgen van dien. Door het maandoverzicht weten we nu wat er inkomt en nog belangrijker wat er uit gaat! Eenvoudig en overzichtelijk.

Naast de administratie heeft Wilma een luisterend oor en bied zij net dat beetje meer waardoor je weer vertouwen krijgt in de toekomst, ik voel me weer mens!Het gaat de goede kant op, nog een half jaar de schulden inlossen en daarna sparen voor een vakantie met het gezin. Ik heb weer zin in het leven, dankzij de hulp van Wilma. Wij waren bijna te laat met hulp inroepen. Ik wil iedereen die in de geldzorgen/ problemen zit echt aanraden om eens contact op te nemen met Wilma van Budgeteffect. Ik hoop dat je dan net zo veel plezier en zin krijgt in de toekomst als wij!

Wilma dank je wel voor alles!"

Petra en Wilfred, Alkmaar

___________________________

Jouw werkwijze heb ik als heel positief ervaren en ook mijn werknemer denkt daar zo over.

Het is natuurlijk fantastisch te zien dat zijn leven langzaam maar zeker weer op de
rol komt. Geen deurwaarders meer bij ons op kantoor is overigens ook heel wat waard!

Bedankt voor dit prachtige resultaat Wilma!

Met vriendelijke groet,

Co Limmen

___________________________

"Een maand geleden stond ze daar ineens op de stoep. Ik wist van haar komst, maar dat ze op deze manier voor mijn deur zou staan had ik nooit verwacht. Gedreven, enthousiast en vol passie schudden ze mij de hand met daarbij de woorden ; “Hoi ik ben Wilma, jij moet Yvonne zijn”.

Ik had de afgelopen dagen al mijn uitgaven op een rijtje gezet in de door haar opgestuurde lijst. Meteen bij het invullen kon ik mij af en toe wel voor mijn kop slaan. Gaf ik daadwerkelijk zoveel geld aan bepaalde dingen uit? Met een klein beetje plaatsvervangende schaamte overhandigde  ik mijn lijst aan Wilma. Jeetje wat ziet dat er goed uit zeg! Enigszins verbaasd keek ik haar aan. Want ik had natuurlijk mijn vooroordeel al klaar. Deze gedreven, enthousiaste en vol passie zijnde vrouw zou mij natuurlijk gaan vertellen dat het echt belachelijk was zoals ik mijn geld besteedde en hoe ik leefde. Toch??

Niets bleek minder waar. Geen veroordelend gesprek, geen rare blikken, geen commentaar. Maar overleg, advies en samen kijkend naar een oplossing. Jeetje wat een mooie nieuwe inzichten heeft dit opgeleverd. Wat een steun en de gedrevenheid die zij bezit heeft ze zeker op mij weten over te brengen. We moeten nog maar een jaartje, dan hebben we er acht jaar opzitten. Ik kan nu met recht vertellen dat het geen makkelijk jaar gaat worden, maar door de steun en betrokkenheid van Wilma wordt het misschien wel het beste jaar dat we in jaren hebben gehad!

Wilma, BEDANKT!!!" 

Yvonne en Joep, Heerhugowaard

___________________________

Een budgetcoach, heb ik dat nodig? Na de gesprekken met Wilma kan ik volmondig zeggen JA!! Zij heeft me met haar enthousiasme gewezen op de voordelen van het inzichtelijk hebben van je uitgaven en inkomsten. Wat er niet uitgaat, hoeft er ook niet in! Hoe breng je de geldstromen in kaart. En hoe je je uitgavenpatroon inzichtelijk maakt.

In deze crisistijden een absolute noodzaak. Soms is dat besef er nog niet, Wilma zorgt dat je dat helder krijgt.

Naast haar professionaliteit is Wilma een betrokken, gedreven en persoongerichte coach waarbij zij het te behalen doel altijd voor ogen houdt.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline Boots
HRM Adviseur
UWV WERKbedrijf Noord Holland Noord

Budgeteffect ervaringen van bedrijven en deelnemers

"Bent u op zoek naar een resultaatgerichte budgetcoach dan adviseer ik u om met Wilma een afspraak te maken.

Zij is een zeer deskundige, diplomatieke en zeker veelzijdige coach die goed weet door te dringen tot haar cliënten en verder kijkt dan alleen het budget.
Zij geeft richting aan een veranderproces welke zeer wenselijk is bij mensen met financiële tegenslagen. Door haar ervaring, inzet en betrokkenheid wordt veel bereikt.

Wilma is een serieuze coach die haar vak goed verstaat en met passie naar haar doel toewerkt."

Alma Winkel, Heerhugowaard

____________________________

"Aan het eind van de maand vroegen wij ons altijd af hoe het toch kon dat we van onze salarissen zo weinig spaarden. Hierdoor leek het onmogelijk om onze doelen (o.a. geld apart leggen voor de studie van onze dochters, het aanpassen van onze tuin of het vervangen van meubilair) te halen en bleven dit steeds dromen. Onze spaarpolissen leverden elk jaar minder op terwijl we er veel voor betaalden! Daar kwamen we achter toen Wilma eens kritisch naar onze inkomsten en uitgaven keek. Wat betaalden we (dubbel) veel aan verschillende verzekeringen en hoe vaak haalden we geld uit de pinautomaat en pinden we vervolgens onze boodschappen? Door dit samen met Wilma uit te pluizen zijn onze ogen geopend!

We hebben met elkaar afspraken gemaakt: we halen nu wekelijks boodschappengeld en letten kritisch op wát we dan kopen, er zijn een aantal (overbodige) verzekeringen opgezegd en door dagelijks een huishoudboekje bij te houden weten we heel goed wat de financiële stand van zaken is. Daarnaast sparen we sinds een aantal maanden een fijn bedrag waardoor we altijd geld tot onze beschikking hebben. Pas als we het geld gespaard hebben, gaan we over tot het realiseren van een van onze doelen! 

We zijn erg blij met de tips, support, deskundigheid en discretie van Wilma! Mocht je hulp op dit vlak nodig hebben dan bevelen wij je haar van harte aan!"

Roelof en Elisabeth, Langedijk

_____________________________ 

"Via, via kwamen we er achter dat Wilma budgetcoach is. Wij man, vrouw en één dochtertje van twee hebben het goed maar toch komen (kwamen) we elke maand geld tekort en waar het aan lag, we konden er niet de vinger op leggen. Daardoor ontstonden er spanningen en stress, daar wilden we vanaf. En toen kwam Wilma...... Het was in het begin wel confronterend. Waar geef je het geld aan uit? We hadden geen idee.

Door een lijst in te vullen (geen leuk werkje) kwamen we erachter dat ons pingedrag en gemakzucht de grote oorzaak was van ons probleem. We hebben een plan opgezet en afspraken gemaakt. Daar hebben we ons aan gehouden, ook omdat er druk achter staat, maar de resultaten waren snel en zichtbaar, de eerste maanden hadden we geen geld tekort! En nu zijn we zelfs aan het sparen!

Doordat Wilma ons wees op de mogelijkheden (hypotheek, verzekeringen, abonnementen etc.) hebben we ook hier een winst geboekt en een besparing van 245,00 euro per maand gerealiseerd! Super!! In plaats van te kort hebben we nu over en kunnen we onze wensen, dromen nu laten uitkomen. De persoonlijke aanpak, integriteit en het vertrouwen dat Wilma ons gaf en geeft is geweldig. Daarom willen wij Wilma dan ook van harte aanbevelen! Op weg naar de toekomst zonder zorgen over geld!"

Marjan en Bas, Heerhugowaard

_____________________________

"Wij waren cynisch over het nut van een budgetcoach, het kost immers geld en wat zal het dan opleveren? Maar we waren in zo’n situatie beland dat we alles aan wilden pakken.Wilma kwam direct ter zake, en ondanks dat we schulden hadden moesten we sparen! Niet veel, maar we sparen.

Daarna hebben we een lijst ingevuld met de inkomsten en uitgaven. Aan de hand hiervan hebben we gekeken waar we op konden bezuinigen en hoeveel we konden aflossen.We zitten krap maar we zien de schulden nu teruglopen en ons spaargeld groeien. We zij gemotiveerd en zien resultaat, het valt niet altijd mee, maar we weten dat we op de juiste weg zijn.

Dankzij de kennis, steun en begrip van Wilma komen we er wel! Het tarief wat we voor Wilma betaald hebben is al dubbel en dwars terugverdiend. We weten zeker dat we zonder haar hulp niet zover waren gekomen, en wie weet in wat voor situatie we dan terecht gekomen waren. Wij zijn heel blij met haar.

Om privéredenen en schaamtegevoel (volgens Wilma nergens voor nodig) willen we onze namen niet onder deze aanbeveling zetten."

S. en A., Alkmaar

evenwicht in financiële situaties

KVK-nr: 51687127
BTW-nr.: NL1852.99.672.B02

Info@budgeteffect.nl
06 – 50 204 779
(op werkdagen van 09:00 tot 17.30 uur)

2019 Budgeteffect | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer