Budgeteffect voor werknemers met schulden
Budgeteffect voor werknemers met schulden

(Incompany ) trainingen van Budgeteffect

Signaleren van geldzorgen op de werkvloer

Medewerkers met geldproblemen: hoe herkent u de signalen? Wat is de invloed van financiële onrust bij u op de werkvloer? En als uw onderbuik zegt dat er wat mis is, hoe maakt u het bespreekbaar?

Deze compacte training haalt het thema ‘schulden bij werknemers’ uit de taboesfeer en maakt duidelijk hoe het de hele wereld van de betrokken medewerkers vergiftigt, inclusief uw bedrijf.

Naast inzicht in typische en subtiele signalen en invloeden van buitenaf besteden we ook aandacht aan praktische zaken als:

  • soorten schulden
  •  de consequentie van loonbeslagen
  •  hoe behandel je een loonbeslag en reken je het vrij te laten bedrag uit

Deze training voor hr-professionals, leidinggevenden en administratieafdelingen levert waardevolle kennis op in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Duur: 2,5 uur
Investering: € 895,00
Max. aantal deelnemers : 15

Trainingen van budgeteffect

Het effect van budgetteren

Wat is de handigste manier om je budget in orde te maken en te houden? Deze interactieve workshop voor werknemers vertelt in 9 stappen hoe je dat doet, en hoe je een realistische verbinding legt met je dromen, wensen en doelen. Wat zijn daarbij de do’s en don’ts? Dit is een praktische workshop die gerichte aandacht geeft aan elke individuele deelnemer.

Een van de handige materialen waarmee we werken is een maandoverzicht, die iedere deelnemer voor zichzelf moet invullen. Het maakt de persoonlijke situatie heel inzichtelijk en is soms een confronterende wake-upcall. Want hoe evenwichtig is jouw financiële situatie eigenlijk?

Duur: 2,5 uur
Investering: € 695,00
Max. aantal deelnemers: 15

Van factuur naar loonbeslag

Welke soorten schulden zijn er en hoe voorkom je ze? Wat gebeurt er als je toch schulden opbouwt en wat is de consequentie van loonbeslag? Deze workshop voor werknemers en werkgevers maakt genadeloos duidelijk dat je sneller in de geldzorgen belandt dan je eruit raakt.

De deelnemers krijgen dilemma’s en prikkelende stellingen voorgeschoteld die ongetwijfeld tot een gezonde discussie leiden. Confronterend en verhelderend.

Duur: 2,5 uur
Investering: € 695,00
Max. aantal deelnemers: 15

Wilt u informatie over onze effectieve incompany trainingen? Pak de telefoon of stuur ons een mail. We vertellen u er graag meer over!

evenwicht in financiële situaties

KVK-nr: 51687127
BTW-nr.: NL1852.99.672.B02

Info@budgeteffect.nl
06 – 50 204 779
(op werkdagen van 09:00 tot 17.30uur)

2019 Budgeteffect | Ontwerp en realisatie: Thesign Merkenbouwer